Blussuvoll enebolig

Enebolig m/carport på Tyholt

Kart

I Blussuvoll Allé 7C på Tyholt har vi nå en innholdsrik enebolig på 170 kvm med carport under oppføring. Den inngår i en tunformasjon av tre hus, der historiske Trines Minde er ett av dem.

Boligen er effektivt utnyttet og oppføres i tre etasjer, der kjelleretasje har fått egen inngang med utvendig trapp. Av innhold kan blant annet nevnes 3 soverom på 1. plan, der ett har utgang til markterrasse, kjøkken/stueareal på over 40 kvm med romhøyde på 2,70 m, stort vaskerom i kjeller, WC i hver etasje, gjesterom og mulighet for 2 ekstra soverom i tillegg.

Vi har tillagt boligen en meget høy innvendig standard, med 1-stavs hvitlakkert eikeparkett i hele boligen, trapp i samme utførelse, varmekabler i alle flislagte rom, godt med downlights fordelt i boligen, ildsted, hvitevarer fra Siemens og oppgradert kjøkkenleveranse.  

 

Vi planlegger å legge boligen ut for salg ferdig oppført, og ser for oss ferdigstillelse i løpet av sommeren 2019. Her har vi med oss Norske Hus AS som utførende entreprenør. For mer informasjon, kontakt Emma Harborg v/ harborg@trymbolig.no 

Fakta

Antall boenheter: 1
Størrelse:
Eierform: Selveier
Beliggenhet: Blussuvoll Allé 7C
Prisantydning fra:
Prisantydning til: